Auto huren Santiago del Teide

Auto huren Santiago del Teide

Een auto huren is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd, maar voor wie er eentje wil huren om mobieler te zijn op een prachtig eiland, wat je zeker moet gaan verkennen, is het aan te raden ons, Auto Huren Santiago del Teide, in te seinen. Wij gaan dan aan de slag om een auto te zoeken die aan Uw wensen voldoet. Een 3-deurs, 5-deurs, station of 4 wheel drive, je geeft het aan en we gaan het regelen of je regelt het zelf online. De all-inclusive verzekering geeft je de zekerheid van een perfecte dekking, inclusief de afkoop van het eigen risico, waarover vaak onduidelijkheden bestaan bij het afhalen van de auto op het afhaaladres.

 

De katherdraal La Seu in Palmca de Tenerife aan de Noordkant van Tenerife is een prachtig gebouw dat je moet hebben gezien. Het bijzondere aan de kathedraal is zijn reflectie die vroeger te zien was in de Middellandse zee en tegenwoordig in de vijver van het Parc de la Mar. Een bezoek aan de Kathedraal La Seu kan gezien worden als het hoogtepunt van een bezoek aan Santiago del Teide.

 

De gemiddelde temperatuur in juli is op Palmca de Tenerife 29°C. In deze plaats komen veel gezinnen met kinderen en oudere stellen. Je kunt hier heel veel watersporten beoefenen en er zijn gezellige visrestaurantjes. Er zijn twee hotels die in de rotsen zijn gebouwd boven Puerto de Santiago del Teide en deze zijn uniek op Tenerife. Er is nog veel meer te zien op het mooie eiland Tenerife dus daarom een aanrader voor je: kom je auto huren bij Auto Huur Tenerife. Een tijdige reservering is wenselijk.


Auto huren Santiago del Teide

Om het maximale uit je vakantie te halen is het aan te raden een auto te huren bij Auto Huren Santiago del Teide. Je komt zo op meer plaatsen dan met het openbaar vervoer en ziet alle mooie dingen op het feest eiland Tenerife. Ook met kinderen is het ideaal om een auto ter beschikking te hebben. Er zijn diverse stranden op Tenerife waar je met de kids naar toe kunt rijden. Bel, mail of boek online de door jou gewenste auto.

Mooie prijzen, goede service. Een tevreden klant!

Jan Linders

Goede service. Als ik en mijn gezin nog een auto nodig hebben in Tenerife huren we de auto zeker weer bij tenerifeautohuur.

Robert Bramen

De auto huren ging erg gemakkelijk en de service was top.

Anja van Boxtel

Geweldige auto gehuurd bij tenerifeautohuur.nl. Veel mooie kilometers gemaakt!

Twan Rooijackers