Auto huren Interlaken

Auto huren Interlaken

ga je in de zomermaanden naar Zwitserland en zou je graag gebruik willen maken van een huurauto, dan is Auto Huren Interlaken het juiste adres voor je. Hier huur je een auto met all-inclusive verzekeringen, dus zonder zorgen over je Eigen Risico. Vaak bestaan hier een hoop misverstanden over en bij veel autoverhuurders wordt zulk een verzekering vaak toch nog extra belast op je creditcard, terwijl je denkt het in Nederland al goed geregeld te hebben. Dus kijk snel op onze website en boek je huurauto. Ze zijn er in alle soorten en maten en afhankelijk van de grootte betaal je een prijs die alleszins redelijk is. Inclusief alle benodigde verzekeringen die schade dekken aan ramen, dak, banden en bodem van de huurauto.

Met een onbeperkt aantal kilometers kun je optimaal genieten en het hele land rond rijden om de vele bezienswaardigheden die Zwitserland heeft te kunnen gaan bezichtigen.

Zwitserland heeft ontzettend veel te bieden op het gebied van cultuur, en vele dorpjes en natuur die de moeite waard zijn om eens te bezoeken. Zit je niet in de buurt en wil je niet afhankelijk zijn van het openbaar vervoer, dan kun je een auto boeken bij Auto Huren Interlaken. Ook handig om je boodschappen mee te doen.


Auto huren Interlaken

Veel andere verhuurbedrijven van auto’s hanteren vreemde regels wat betreft de verzekeringen. Vooral de afkoop van het eigen risico is iets waar veel mensen problemen mee hebben. Bij ons is hier geen enkele onduidelijkheid over. Alles is helder en duidelijk. Een passende verzekering en een onbeperkt aantal kilometers maken dat U optimaal kunt genieten van Uw vakantie in Zwitserland.

Mooie prijzen, goede service. Een tevreden klant!

Jan Linders

Goede service. Als ik en mijn gezin nog een auto nodig hebben in Zwitserland huren we de auto zeker weer bij zwitserlandautohuur.

Robert Bramen

De auto huren ging erg gemakkelijk en de service was top.

Anja van Boxtel

Geweldige auto gehuurd bij zwitserlandutohuur.nl. Veel mooie kilometers gemaakt!

Twan Rooijackers