Auto huren Bellinzona

Auto huren Bellinzona

Bellinzona is een stad in Zwitserland Die bekent staan om zijn drie kastelen Castelgrande, Montebello en Sasso Corbaro. Het stadje ligt oost van de Ticino rivier. Je krijgt een onbeperkt aantal kilometers en een verzekering die alles dekt wat betreft schades en eigen risico. Je hoeft je geen zorgen te maken, wij zijn 24/7 te bereiken mochten er problemen ontstaan. Je kunt dus ongestoord genieten van je vakantie op Zwitserland. Door het jaar heen komt de temperatuur praktisch gezien niet onder de nul en blijft het gemiddeld een aangename 9 graden.


Auto huren Bellinzona

Voor de ideale huurauto bel of mail naar ons. Ook voor nadere informatie kun je contact met ons opnemen of als je al zeker bent van je zaak kun je al meteen online boeken. Hou daarbij goed rekening met de afhaal en terugbreng dagen. Bedenk ook goed waar je de huurauto wil afhalen en terugbrengen. Voor de rest wordt alles prima voor je geregeld voor een onbezorgde vakantie.

Mooie prijzen, goede service. Een tevreden klant!

Jan Linders

Goede service. Als ik en mijn gezin nog een auto nodig hebben in Zwitserland huren we de auto zeker weer bij zwitserlandautohuur.

Robert Bramen

De auto huren ging erg gemakkelijk en de service was top.

Anja van Boxtel

Geweldige auto gehuurd bij zwitserlandautohuur.nl. Veel mooie kilometers gemaakt!

Twan Rooijackers