Auto huren Bazel

Auto huren Bazel

Zou je een vakantie willen gaan doorbrengen in Bazel en niet reizen met het openbaar vervoer, huur dan een auto bij auto huren Zwitserland. Ongelimiteerd aantal kilometers, verzekering all-inclusive en dus geen gedoe over een afkoop van het Eigen Risico. Bij ons ben je op de juiste plaats om een goede, degelijke en betaalbare huurauto te regelen. Bel ons of boek online. Je bent met een huurauto onafhankelijk en je kunt gaan en staan waar je wilt. Wil je een dagje de natuur in of cultuur gaan bekijken, op Zwitserland zijn een heel aantal mooie bezienswaardigheden.

 

De regio van Basel ligt in het noordwesten van Zwitserland. Je kunt er genieten van onder andere cultuur, klassieke concerten, musea en nog veel meer. Al met al is Zwitserland een heerlijke vakantiebestemming met vele historische dorp en stadjes.


Auto huren Bazel

Voor een goede en voordelige huurauto neem je contact op met Auto Huren Zwitserland en je bent verzekerd op alle fronten. Verzekerd van een super vakantie en verzekerd voor alles waarvoor je verzekerd dient te zijn. Laat niets aan het toeval over en regel het bij ons. Wij halen alles uit de kast om je te voorzien van een prima huurauto.

Geweldige auto gehuurd bij zwitserlandautohuur.nl. Veel mooie kilometers gemaakt!

Twan Rooijackers

De auto huren ging erg gemakkelijk en de service was top.

Anja van Boxtel

Goede service. Als ik en mijn gezin nog een auto nodig hebben in Zwitserland huren we de auto zeker weer bij zwitserlandautohuur.

Robert Bramen

Mooie prijzen, goede service. Een tevreden klant!

Jan Linders